Forum » World of Warcraft » Newbie » Serwery Blizzarda

Podstawy, wskazówki, questy, expienie do 80lvla - wszystko o/dla początkujących.

Serwery Blizzarda

Postprzez baka 05 Mar 2010, 21:21

Witam , mam pewne pytanie dotyczące gry na oficjalnych serwerach World Of Warcraft. Gram w "WoW-a" ponad rok , jednak teraz postanowiłem spróbować swoich sił na "Globalu" , i mam jedno , podstawowe pytanie. Rozumiem , że aby grać Death Knightem , czy też udać się na Northrend , należy mieć wykupiony klucz WotLK-a. Jednak co jeżeli przykładowo , na początek kupie samego Classica i rozpocznę grę. Czy patch 3.3.2/3.3.3 zawiera teren Azerothu , dokładnie taki sam jak w WotLK , grając na Classic-u ? Czy silnik graficzny jest także taki jak w najnowszym dodatku ? Czy widać osoby na 70 , 80 poziomach , oraz ich gear ? Ogólnie mówiąc - czy grając 1-60 , nie ma różnicy pomiędzy Classiciem a TBC czy WotLK-em ? Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi ;)
Z góry dzięki za odpowiedź.
baka

Dołączenie: 05 Mar 2010, 21:15

Re: Serwery Blizzarda

Postprzez slimak. 12 Mar 2010, 00:24

Jeżeli chodzi o grę na 1-60:

Pomiędzy classiciem a The Burning Crusade jest tylko taka jedna różnica, że nie mamy dostępu do Silvermoon czy Exodar i tamtejszych krain (Eversong Woods, Ghostlands, Azuremyst Isle, Bloodmyst Isle), przez co możemy zapomnieć o profesji Jewelcrafting.

Wrath of the Lich King nie daje w sumie prawie żadnych korzyści przed 80~lv (brak wstępu do Northrend), poza tym, że nie zagramy sobie death knightem. Inskrypcji możemy nauczyć się nie mając dodatku WotLK.

Poza tym wszystko działa normalnie - bez problemu możemy grać z innymi ludźmi mającymi wszystkie dodatki ;]
Play the game. Never let the game play you.
Image
Awatar użytkownika
slimak.
Administrator

Dołączenie: 29 Wrz 2008, 19:48
Miejscowość: Kościan

Powróć do Newbie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość